Čiščenje poslovnih prostorov s pomočjo čistilnega servisa

Urejenost in čistost poslovnih prostorov je zelo pomemben dejavnik pri dobivanju novih strank. Ko pridejo stranke v podjetje mora biti njihovo mnenje kar se da pozitivno. Pozitivno pa je lahko le, če so prostori brezhibno čisti in urejeni. Ob vsako dnevni rabi prostora v prostoru hitro nastane nered in če prostora ne vzdržujemo in spotoma čistimo to lahko pusti negativen vtis na strankah. Ob vsakodnevnem že tako prenatrpanem urniku in dolgem delavniku si je težko vzeti čas tudi za čiščenje. Zaradi številnega bolj pomembnega dela je čiščenje prostorov ponavadi zanemarjeno. Zato pa je v Sloveniji vedno več čistilnih servisov, ki nemoteno uredijo in očistijo vaše delavne prostore.

Eden od čistilnih servisov je Podjetje Valina, ki v minimalnem času očisti vaše delavne prostore izven vaših delavnikov. To pomeni, da vas naši delavci ne bodo ovirali pri delu in bo vaš rezultat maksimalen saj se ne boste zamujali z odvečnim čiščenjem, vaši prostori pa bodo okolju prijazni in primerni za uporabo.

Čistilni servis Valina ima za doseganje višjih rezultazov zaposlen usposobljen kader, ki je poln znanja in dolgoletnih izkušenj. Kader se ves čas izobražuje ter širi znanje na druge člane.Čiščenje poteka nemoteno tudi v primeru odsotnosti, saj manjkajočo čistilko nemudoma nadomestimo z ustrezno usposobljeno delavko.

V podjetju Valina si želimo biti kar se da strokovno usposabljeni zato skrbimo da je osebje za čiščenje prostorov urejeno, primerno opremljeno in usposobljeno za delo. V podjetju nakupujemo le najboljša kvalitetna in učinkovita čistila in nenehno iščemo nove metode čiščenja. Zavedamo se, da so kakovost ljudje. Zato podjetje gradimo na temeljih dobrega odnosa in medsebojnega spoštovanja in zaupanja.

V podjetju uporabljamo in nudimo le najboljša, sodobna, ekološka čistila. Zraven pa še razne stroje in pripomočke številnih dobaviteljev, s katerimi smo se povezali in razvili dolgoletne, dobre in korektne odnose.

Čistilni servis Valina, čisti poslovne prostore po najnovejših standardih kvalitete, po trenutno veljavnih predpisih in pravilih stroke. Z zgoraj naštetimi stvarmi našimnaročnikom maksimalno znižamo stroške dela in materiala, ki je za čiščenje porabljen. Pri naročniku pa poskrbimo tudi za ločevanje oz. zbiranje odpadkov, ki jih nato v našem podjetju pravilno ločujemo in odlagamo v ustrezne zabojnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge