Dekorativne stenske nalepke za spalnico

Že dlje časa si razbijam glavo, kako naj polepšam stene v našem stanovanju.  Možnosti je veliko. Od stenskih nalepk, fotografij družinskih članov, lastnoročnih risb, umetniških slik in še in še. Po dolgem premisleku sem se odločila za lepe dekorativne stenske nalepke. Najcenejša rešitev za družinski proračun.

stenska nalepka ljubezenVse stene v stanovanju so bele. Če bi se odločili za barvne, bi bilo spet dražje. Torej pade odločitev za barvne stenske nalepke. Najprej se bomo lotili spalnice. Precej ogromna soba, ki ima veliko praznih površin za dekorativne nalepke.  Najprimernejši prostor je nad posteljo, vsaj tako sem si zamislila jaz. In ker je spalnica, za enkrat tudi delno otroška soba, bomo polepili steno še z otroškimi stenskimi nalepkami.

Če se vrnem na zamisel, kjer bo nalepka nad zakonsko posteljo. Rada bi, da je motiv nalepke tak, ki odraža najina zanimanja, nekaj kar nama je všeč, nekaj kar naju povezuje, če povzamem, motiv najine ljubezni. In ta dekorativna stenska nalepka lahko prikazuje motiv zaljubljencev. Popularne so stenske nalepke z različnimi vzorci rož in rožic, metuljev. Mogoče vam moje ideje potegnejo preveč na žensko stran nalepk, vendar so lahko za oba spola.

Dekorativna nalepka drevo, ali razne umetniške vijuge življenja so tudi lepe. Barvne ali enobarvne. Sedaj pa se prestavim na otroški del. Ker je otroška postelja s krajšo stranico postavljena ob belo steno, bi tam dodala le manjšo otroško stensko nalepko, da bi se malčica malo zamotila ko se zbudi. Polno pisanih barv malčkom ugaja, kajti razburkajo njihovo domišljijo, da raziskujejo vse možne barve in like v nalepki.

Spalnica bo takšna kot sem napisala. Kuhinja je tudi precej bela, kar je dolgočasno. Ravno zato sem presrečna ker obstajajo stenske nalepke za kuhinjo. Ob kuhinjskem pultu bi nalepila nalepke z motivi kuhinje, sadja, posodic, zelenjave, vse mogoče lahko najdemo. Ostale prostore pa pustim za naslednjič.

Home: klikni tukaj.  Kaj pa ti praviš o tem, se ti zdijo OK doma?a rastlinska olja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge