Kako lahko v le 7 minutah z nasmehom do ušes pridete do popolnega darila za vaše bližnje?

zabavna darila

Kako lahko v le 7 minutah z nasmehom do ušes pridete do popolnega darila za vaše bližnje?

 

Poznate tisti občutek, ki za nikogar ni prav preveč prijeten, ko oseba, ki vam je blizu, praznuje svoj praznik. Seveda so boste ob koncu delovnega dneva z veseljem odpravili k njej. Vendar tudi vam se kaj hitro in prepogosto zgodi, da vam čas za nakup darila preprosto pobegne. Na enkrat imate le še toliko časa, da se med potjo ustavite na bencinski črpalki – seveda, kava in čokolada.

Žal pa vam to darilo ni kaj v veliko pomoč, ko osebi razlagate, da pogosto mislite nanjo. Se strinjava s tem kajne. Sedaj pa pomislite, da bi nekdo namesto vas pregledal na tone idej za darila, vi pa bi si vzeli le 7 minut časa, da bi iz smetanovega izbora določili tisto pravo. Le 7 minut vašega časa boste investirali, rezultat pa bo neverjeten, saj bo vaše darilo resnično izjemno in dajali boste vtis, da ste si za izbiro darila vzeli skoraj cel dan.

Če želite na slavljenca narediti resnično dober vtis, so naše stalne stranke za vas izbrale 3 odlične ideje za darila. Sedaj vas pa res zanima, kateri so naši najbolj prodajani izdelki, kajne.

Ste tudi vi imeli svojo spominsko knjigo?

knjiga sef

Se še spomnite časov, ko smo pridno polnili svojo skrivnostno knjigo z vsemi tistimi dragocenostmi. Te naše drobne skrivnosti nikakor niso smele priti v roke nepooblaščeni osebi, za kar pa je poskrbela drobcena ključavnica. Ampak mislim, da je ta ključavnica bolj slabo opravljala svoje delo. Veliko bolje bi se obnesla kovinska škatla, vendar bi to povzročilo, da bi nas vsi spraševali, kaj skrivamo tam notri.

Pomislite, kako bi bili takrat veseli, če bi vas le kdo razumel, da bi čutil vašo potrebo po tisti drobi zasebnosti, da bi čutil, da enostavno morate imeti skrite pred javnostjo tiste drobne in za vas zelo pomembne spominke.

Sef knjiga bo s svojim nevpadljivim izgledom mirno čepela na knjižni polici med ostalimi knjigami in nihče niti ne bo pomislil, da v sebi skriva veliko več, kot le nekaj papirja in črk. Če pa se slučajno zgodi, da jo bo kdo odkril, pa bo drobne skrivnosti varoval kovinski oklep.

Vsakič ko te vidim, bolje izgledaš!

ura, ki se vrti nazaj

Pomislite, kako zelo vam prija zgornji stavek, kakšno zadovoljstvo vas preplavi, kot bi bili vsak dan mlajši. In ljudje to opazijo. »Neverjetno, res se mi čas vrti nazaj.«

Na malo bolj drugačen, vendar še bolj nazoren način pa to pove velika stenska ura, ki se vrti nazaj. S tem boste jasno povedali, da se čas za srečneža dejansko vrti nazaj, da dejansko izgleda vsak dan bolje. Zadovoljstvo in ponos bo neizmerno narastel.

»Se opravičujem, gost promet…«

budilka ki pobegne

Za konec pa še nekaj za vas. Nekaj, zaradi česar ne boste več tako zelo hiteli skozi sporočila. Nekaj, zaradi česar si boste lahko zjutraj v miru privoščili jutranjo kavico in boste z delom lahko začeli sproščeno in ne pod stresom zaradi jutranjega prometa in zamude že na prvi sestanek. Saj ne želite, da bi v očeh poslovnih partnerjev dajali vtis nekredibilne osebe le zato, ker je vaša budilka zjutraj premalo vztrajna.

Ob budilki, ki jo vidite na sliki na levo, vam nikakor ne bo uspelo zaspati, tudi če bi to hoteli. In mislite, da je to, da se odpelje na drugo stran sobe vse? Nikakor. Zelo zanimiv je tudi njen zvok. Vas zanima kakšen? Takšen, da enostavno morate vstati.

Številka pa se zagotovo ne ustavi pri 3. Na zalogi pri Funkyju je več kot 140 izdelkov, ki vam jih Pošta že za strošek le 2€, dostavi praviloma že naslednji dan po vašem naročilu! Da pa vas ne bo skrbelo, da z izbranim darilom slučajno ne boste zadovoljni, pa vam nudimo popolno garancijo na zadovoljstvo. Če z naročenim izdelkom ne boste popolnoma zadovoljni, nam ga v 30-ih dneh lahko vrnete, mi pa vam bomo hitro in vljudno vrnili denar.

Ker sem vam obljubil le 7 minut, sedaj pa jih je mimo že 5, imava le toliko časa, da vaš najljubši izdelek položite v košarico in potrdite vašo investicijo.

P.S. Ne pozabite vpisati naziva podjetja, saj nakup poslovnega darila lahko knjižite v stroške podjetja!

P.P.S. Naročite danes in si zagotovite 5% popust na celotni nakup! V košarico vnesite kodo kupona »poletje«. POZOR: Koda je aktivna le 24ur!

Dejan – funky.si
želje za darila

Home: Domov….  Poglej si tudi brskanje po spletu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge